Uncategorized

Kooptips voor reisrugzakken

De meeste mensen doen de luiken dicht als het om onze reisplannen gaat. Je zou heel goed kunnen zeggen: “Reizen is een luxe, een luxe die ik dit jaar niet kan uitstaan!” Deze sombere economie opent de deur wijd voor de nee-zeggers, die snel en vastberaden innerlijk glimlachen bij dit plezierige vooruitzicht. Naast mensen die over hekken lopen, zijn er de ‘reizende zigeuners’, die er vervolgens niet in slagen nieuwe en andere plaatsen te verkennen. Zodra deze zin jou beschrijft, verlang je absoluut naar een trip, maar je kunt niet observeren hoe je dat uitvoert. Het antwoord? Reis redelijk! Hier bieden we enkele strategieën aan om uw taart te hebben en deze ook op te eten – heerlijk en tegen zeer redelijke prijzen.

Het probleem is dat veel van de reisaanbiedingen geen Tour boeken op Curacao reizen verkopen – deze doen alleen maar alsof. Er is niets mis met het verkopen van reispakketten en het ontvangen van geld en transactiekosten. Als u een luxe vakantiepakket kunt verkopen en uw waardevolle klanten 60% kunt besparen als zij dat pakket zelf hadden geregeld, dan heeft u meer mogelijkheden. Maar dat is NIET de plaats waar de reisaanbiedingen hun doel bereiken.

Er is nog een andere mogelijke economische reisovereenkomst als je over het algemeen prima met de bus reist en vele uren in de auto doorbrengt. Last-minute deals vereisen onmiddellijke reactie en in gevallen waarin een reisplan niet flexibel is, zal busreizen voor iedereen goedkoper zijn. Tegelijkertijd boekt u twee weken van tevoren een busticket volgens uw schema. Bustarieven zijn vaak goedkoop en betaalbaar.

Met behulp van Facebook is het mogelijk om de go-to-goeroe in uw niche te worden. Kondig een groep online cursussen aan. Denk erover na om sites zoals BlogTalkRadio te gebruiken om wekelijkse reisshows uit te voeren en uw aankomende onderwerpen op uw muur te plaatsen. Maak wat audio’s en leid uw klanten naar een plek waar ze eenvoudige methoden kunnen leren om het meeste uit reizen te halen tegen de minste kosten of spanning. Gebruik je ‘Wall’ in je pagina om geweldige foto’s, nieuwsfeeds en links naar artikelen van onze verschillende reisexperts (waaronder jijzelf natuurlijk) te maken.

Wat betreft de timeshare die we zagen, voor de manier waarop we punten kochten op basis van wanneer we wilden reizen, diversifieer je marketing voortdurend en heb je $ 18.000 of $ 26.000 vooraf betaald voor zeven dagen per meerdere weken. en als we dat zouden financieren tegen hun tarief van 15,99% over een periode van tien jaar, zou dat het dubbele zijn van #.

Als u waarschijnlijk uw checklist voor reisplanning heeft, moet u ergens een fotokopie hebben van bijna alle informatie en mobiel die u nodig heeft. Druk op een telefooncel (of meld u aan bij Skype) en bel de internationale collect-nummers die u hebt verzameld voordat u vertrok. Koopwaar in uw artikelen heeft een geheel nieuwe kaart nodig die naar u wordt gemaild, en meestal zijn er filialen van de bank in de buurt, waar u ze daar kunt laten verzenden. Als uw paspoort is gestolen, ga dan naar het dichtstbijzijnde consulaat met uw fotokopie in gedachten. Het is bovendien een goed idee om aangifte te doen bij de politie. Ga dan zitten, bestel een biertje en probeer te genieten van deze bijzondere prachtige plek waar je zo naar uitgekeken hebt.

Om de reisaanbiedingen goed te vergelijken, moet u de verschillende prijzen van verschillende reisbureaus kennen. Vertrouw erop dat u op de hoogte bent van oude en bijgewerkte prijzen om te analyseren of deze in de loop van de tijd stijgen of dalen.

Wanneer u uw zakenreizen gebruikt, zorg er dan voor dat u alle ontvangstbewijzen bewaart. Die bonnen zaten vroeger bij de onkostennota’s die je opmaakt nadat je natuurlijk terugkomt. Vervolgens moet u uw onkostendeclaratie maken zodra u terugkeert naar uw persoonlijke bedrijf. U kunt er dus geen probleem mee hebben als u uw reis moet melden bij uw werkgever.

You may also like...