Uncategorized

Ontwikkeling van iPhone-applicaties: rare apps zorgen ervoor dat je op je hoofd krabt

Ik heb momenteel een flink aantal apps op de Android- en IOS-markten. Sommige genereren winst en andere zou je nooit moeten doen. Als je op mij lijkt, heb je niet de tijd nodig om elke app ervan te overtuigen dat ze viraal gaan.

Om dit punt te illustreren wil ik nogmaals wijzen op het feit dat ik veel apps heb ontwikkeld, waaronder tot nu toe ongeveer 50 mobiele apps. En ik heb nooit een andere rol vervuld in App laten maken de feitelijke wereldontwikkeling van een goede app dan waar ik altijd een expert in ben. Namelijk conceptontwerp en arrangement.

Bekijk forums gerelateerd aan iPhone-ontwikkeling. Meestal hebben ze secties waarin mensen banen kunnen publiceren en ontwikkelaars hun demotape kunnen schrijven. Dit zou een uitstekende manier kunnen zijn om een ​​ontwikkelaar te vinden die altijd bereid is te werken voor een fractie van de werkelijke prijs van een fulltime ontwikkelingsbedrijf.

Deze eenvoudige tips helpen u de zichtbaarheid van de applicaties te vergroten en gebruikers aan te trekken in de App Store. Betrouwbaar, geen garantie dat deze stappen zeker software zouden verkopen. Om dit te bereiken moet je je wat meer concentreren op de ontwikkeling van iPhone-apps. Het creëren van een beknopte en efficiënte applicatie is cruciaal.

Nu rijst echter de vraag: hoe zorg je ervoor dat mensen je applicatie downloaden? Het antwoord is heel eenvoudig: gebruikers zullen uw app gewoon downloaden wanneer ze ermee kunnen activeren en ervaring hebben met de functionaliteit ervan. Je zult opnieuw moeten nadenken: iemand zal ervoor zorgen dat mensen via Apple iTunes met je app kunnen communiceren. Het antwoord ligt op het ‘web’. Via verschillende webartikelen kunnen mensen kennis maken met uw app.

Zodra de ontwikkeling van de mobiele app is ontwikkeld, heb je een iTunes-account nodig en moet je ook contracten met Apple ondertekenen; Als alternatief is het essentieel om u te registreren bij andere app-boetieks.

Wanneer een iOS-ontwerper de mobiele applicatie indient, moet hij / zij ook het pictogram indienen en er gebruik van maken. Het proces van het ontwikkelen van een symbool kan een beetje van je blijven hangen, maar de opbrengsten ervan zijn waanzinnig knap.

Een gebruik van codeertalen kan de ontwikkelaars helpen bij het schrijven van de inzendingen. Enkele voorbeelden zijn visueel C, dat zou worden gebruikt met een beheerde waarde. Dit zou op zijn beurt moeten voldoen aan een will.NET compact raamwerk. Het laat de codeerder ook toe om wat server-side ontwikkeling uit te voeren. Dit maakt de ontwikkeling van Windows Mobile-apps een snelgroeiende trend. Een trend kan veelbelovend zijn in de ogen van zowel bedrijven als klanten die mobiele apps ontwikkelen. En tot nu toe zullen we gemakkelijk merken dat niets erop wijst dat deze trend vaak een zeepbel is die spoedig zal barsten, zoals dat bij andere snelgroeiende industrieën wel het geval was.

You may also like...