Business

Tips om met een positieve SOA-diagnose om te gaan

Je geestelijke gezondheid kan aanzienlijk worden beïnvloed als je positief test op een SOA. Maar je hebt een heleboel middelen tot je beschikking om er doorheen te komen.

Seksueel overdraagbare aandoeningen SOA zijn ongelooflijk wijdverspreid, maar ze blijven gestigmatiseerd en gehuld in schaamte. Daarom is het logisch dat als je een positieve diagnose krijgt, je geestelijke gezondheid eronder kan lijden. Een SOA-diagnose kan negatieve gevolgen hebben voor de geestelijke gezondheid, maar er zijn strategieën om daarmee om te gaan.

Dit is bedoeld om je te helpen als je onlangs te horen hebt gekregen dat je een SOA hebt en het moeilijk vindt om ermee om te gaan. Deze negen copingmechanismen kunnen u mentale en emotionele steun bieden, of u nu een aandoening als chlamydia, gonorroe of trichomonas hebt.

SOA-testen zijn vaak positief. Ondanks wat u misschien denkt, bent u niet alleen. Elke dag krijgen miljoenen mensen een SOA-diagnose. Dit kan een vriendelijke herinnering zijn, ook al maakt het de zaken er niet eenvoudiger op

Het is cruciaal om zelfzorg voorop te stellen, want een SOA-diagnose kan je voor het hoofd stoten. Probeer enkele van de volgende zelfzorgtechnieken, zoals een lang bad of een douche met Epsomzout, buiten wandelen of hardlopen, of tijd doorbrengen in een park.

Uw gezondheid zal verbeteren en uw immuunsysteem zal sterker worden als gevolg van een gezond leven en heilzaam gedrag. Bekijk uw benadering van gezondheid en fitness vanuit een holistisch standpunt, zorg voor evenwichtige, voedselrijke maaltijden en verbeter uw slaapkwaliteit. 

Koop thuis een SOA zelftest , want meer op je gemak zijn kan je relatie en de kwaliteit van je intieme en seksuele ervaringen verbeteren, weten wat je SOA-status is kan jou en je partner helpen zich zo te voelen. 

Als u geen symptomen van de infectie voelt, moet u een Trichomonas test kopen omdat dit een infectie is waarvan u niet eens weet welke soort infectie u heeft. Anders dan dat als je anale krabben, of rectum afscheiding die lijkt op pus dan zijn gonorroe dus volgens dat wat je voelt kopen uw testkits.

Conclusie

In het algemeen kan het ontvangen van een positieve SOA-diagnose overweldigend zijn, maar het is belangrijk te onthouden dat het je als persoon niet definieert. Met de juiste steun en middelen is het mogelijk je gezondheid te beheren en een bevredigend leven te leiden.

 

You may also like...