Business

Verwarmde motorkleding – de hitte is aan

Wanneer was de laatste keer dat je aan het fietsen was en het weer slechter werd? Misschien is dit je nog nooit overkomen. Maar als je genoeg kilometers op de teller hebt, is de kans zo goed als nul dat je je eigen persoonlijke ‘klimaatverandering’ niet hebt meegemaakt. Het is momenteel hartje zomer in de VS, dus als je in San Diego of Tucson of Las Vegas of Houston of Key West rijdt, hoef je niet verder te lezen. Als je echter in de Rockies rijdt waar je het beste kunt rijden, of als het winter is waar je nu bent, luister dan goed.

Verwarmde motorkleding Verwarmde bodywarmer kan je leven veranderen. In extreme gevallen kan het zelfs uw leven redden. Denk aan de regel van zestig, zestig, dertig. Als je bij 60 graden weer met 60 mijl per uur rijdt, voelt de gevoelstemperatuur aan als 30 graden. En het is niet ongebruikelijk dat de temperatuur in het hoge land plotseling onder de 60 graden zakt, wat niet alleen ongemak, maar ook gevaar veroorzaakt. Dus voorbereiding is het probleem en verwarmde motorkleding is het antwoord.

Door de vooruitgang in de verwarmingstechnologie zijn er steeds meer manieren om de kou buiten te houden, dus er is geen reden voor bevriezing van handen of voeten – of andere lichaamsdelen. Er is veel keuze in verwarmde motorkleding: verwarmde handschoenen voor rijder en passagier, verwarmde sokken, verwarmde broekvoeringen, verwarmde vesten en jassen en verwarmde handvatten. Met de introductie van lichtgewicht, flexibele stoffen en de vooruitgang in elektrische circuits, kunt u rekenen op veilige, winddichte, waterdichte, lichtgewicht, rekbare kledingstukken zonder het nadeel van hotspots. U kunt dus niet alleen uw rijseizoen verlengen, u kunt ook veel comfortabeler zijn.

Het verwarmde vest is een van de meest populaire keuzes in verwarmde kleding. Het vest verwarmt je kern, waardoor de rest van het lichaam warmer blijft. Een van de voordelen van het dragen van een verwarmd vest onder een motorjas (of skiparka) is het wegvallen van kledinglagen en de extra bewegingsvrijheid die dit mogelijk maakt. Een warmer lichaam en meer flexibiliteit dragen bij aan een veiligere rijervaring (of skiën of sneeuwscooteren of jagen).

Verwarmde motorkleding is, zoals de meeste motorkleding, ontworpen om de slechtste elementen en ruige wegomstandigheden te weerstaan. U kunt dus de hoge kwaliteit in materialen en constructie verwachten die wordt geassocieerd met de meeste reguliere fabrikanten van motorkleding bij het kopen van verwarmde motorkleding. Prijzen voor de verschillende beschikbare artikelen van verwarmde kleding variëren van $ 60- $ 300 – een koopje als je kijkt naar je comfort en veiligheid.

Dus als je de wereld van verwarmde motorkleding nog niet hebt verkend, is dit het juiste moment. Laat u niet in het stof en in de kou achter wanneer de temperatuur en de wind u teisteren. Je bent een HETE rijder. Wees nu ook warm!

You may also like...